Min har jobbet i IFS som HR-konsulent de siste 6 årene, og hun har også jobbet som HR-sjef i Kongsberg Maritime i Shanghai.

Min Zhou

Stilling ved Addovation : Seniorrådgiver

Spesialitetsområde: Spesialist i IFS HR

Bakgrunn: Min har jobbet i IFS som HR-konsulent de siste 6 årene, og hun har også jobbet som HR-sjef i Kongsberg Maritime i Shanghai.

Jobber i Addovation - Min Zhou

Jeg hadde nylig en prat med Min Zhou, som ble med i Drammen-kontoret vårt i januar. Jeg spurte henne et par spørsmål om det som har vært og hennes erfaringer så langt!

Sigrid Marie Saastad er markedssjef i Addovation

Av Sigrid Marie Saastad

Markedssjef, Addovation

Så Min, du begynte akkurat å jobbe for oss! Hva er tankene dine så langt?

Jeg føler meg veldig hjemme allerede! Det må være fordi jeg allerede vet det IFS Applications og noen av menneskene siden jeg har jobbet i IFS i mange år. Men likevel, noen ting er selvfølgelig nye. Ikke bare har jeg møtt mange nye mennesker, men jeg blir også kjent med en ny bedriftskultur.

Hva gjør du i Addovation?

Jeg jobber som rådgiver på mange forskjellige prosjekter for mange forskjellige kunder. I disse dager er jeg involvert i et oppgraderingsprosjekt hos et av Norges ledende boreselskaper, et høyteknologisk selskap og et nytt implementeringsprosjekt hos Norges største tømmerfirma.

Mitt fokus er å hjelpe kunder med å optimalisere HR-prosessene og hjelpe dem å jobbe mer effektivt med IFS applications . Det føles bra å hjelpe kunder med å redusere administrasjonstiden og redusere antall HR-leverandører slik IFS HR har fra Hire to Retire-løsninger etter behov som HR-administratoren trenger.

Hva vil du si er de største fordelene med IFS HR sammenlignet med andre systemer?

Med IFS Applications du får en alt-i-ett HR-løsning - fra ansettelse til pensjon, hvor du kan administrere hele HR-prosessen i ett system. HR-modulen kan oppleves som kompleks av administratorer, ettersom menneskelig ressursadministrasjon selv er et omfattende område og inneholder mange prosesser, men med riktig veiledning fra rådgiveren vår, er det et fantastisk system som letter HR-arbeidsdagen din . Jeg må også si at det er superenkelt å bruke fra et sluttbrukerperspektiv - som er det viktigste for systemets suksess.

Hva er den beste delen av å jobbe med ERP?

Jeg tror at ERP er fremtiden, og når jeg sier det, mener jeg at ERP vil bli stadig viktigere i årene som kommer. Digitalisering er på alles lepper i disse dager, og jeg tror vi bare har sett en brøkdel av det vi vil bruke ERP til i fremtiden. Så det er en av disse tingene du vet vil være viktige og sikre jobber. Vi trenger flere mennesker som forstår og kan jobbe med ERP, utvikle og bruke mer avansert teknologi!

Addovation vokser raskt, og vi ser etter nye ansatte på mange områder. Hva vil være ditt råd til folk som ønsker å få jobb i Addovation?

For en start må du like ERP og jobbe med ny teknologi. Det vil hjelpe hvis du også liker å jobbe med endringsledelse og prosessforbedringer og optimalisering. Jeg mener, vi jobber med endring - og det betyr at du også må være fleksibel og tilpasningsdyktig! Vi jobber med forskjellige bransjer og forskjellige mennesker i forskjellige miljøer. Du bør være selvdrevet, ha gode kommunikasjonsevner og liker å jobbe i prosjekter.

Du nevnte at du gjør deg kjent med en ny firmakultur. Kan du beskrive hva du tenker på Addovations selskapskultur?  

Mitt inntrykk er at vi har et veldig godt arbeidsmiljø støttet av en ansattorientert ledelse som bryr seg om de ansatte. Jeg føler at vi får plass til å prøve nye ting, og tid til å prøve forskjellige oppgaver og roller. I de fleste tilfeller kan du kontrollere din egen tidsplan, noe som gir deg mye fleksibilitet. Jeg vil si at verdier som gjensidig tillit, respekt og åpenhet oppsummerer verdiene og selskapskulturen vår.

Takk til Min for en veldig inspirerende prat!

Vil du vite mer om IFS Applications eller IFS HR? Eller kanskje du vil vite mer om våre ledige stillinger eller følge oss på sosiale medier?

Følg oss på LinkedIn

Følg oss på Facebook