Å overvinne barrieren for automatisering!

Jeg tror vi alle må være enige om at vår måte å jobbe på og våre preferanser har endret seg dramatisk gjennom årene. Våre forventninger til hva som er mulig å automatisere og digitalisere har aldri vært høyere.

Andreas Isengaard som er Business Area Manager hos Addovation Solutions

Av Andreas Isengaard

Business Area Manager FoU, Addovation.

Digital tankegang og automatisering! 

Vår digitale tankegang har endret seg! Vi har uendelige muligheter fra våre mobile enheter, slik at vi kan kontrollere hjemmene våre, overvåke helsen vår og nesten alt du kan forestille deg! Når vi snakker med forskjellige selskaper over hele kloden, ser vi imidlertid at det er et gap mellom hva de ansatte forventer og hva selskapene gir når det gjelder brukervennlige løsninger. Så det store spørsmålet er: hvorfor fokuserer vi ikke mer på å gi de ansatte mer brukervennlige verktøy?

Er det fordi vi er redde for feil? For komplisert? "Ikke mitt område?" Vi har ikke budsjett eller kapasitet? Det er barrieren vi trenger å overvinne. Vi finner grunner til å ikke gjøre ting i stedet for bare å gjøre det. Digitale forbedringer har aldri vært enklere å implementere enn nå.

Addovation har nylig ombord flere tusenår enn noensinne, og vi forventer at de skal engasjere seg og samhandle på en annen måte enn tidligere generasjoner. Vi har høye forventninger til dem, men vi må også oppfylle deres forventninger og tilby moderne og effektive verktøy!

Så hvordan nærmer Addovation seg denne utfordringen? Vi begynte i det små, men vi tenkte stort! Vi startet med tidsrapportering fordi det er noe som engasjerer og påvirker alle. Gjorde vi feil? Selvfølgelig! Overkompliserte vi ting først? Helt klart! Fant vi den rette løsningen for oss til slutt? Absolutt!

Ved å bruke IFS Aurena, kan brukerne nå rapportere timer fra hvor de er, ved hjelp av enheten de selv velger! For aller første gang på 20 år kan jeg stolt si at jeg nå er i stand til å rapportere timer på en brukervennlig måte , uten kompliserte VPN-løsninger, Citrix osv.! For en automatiserings- og integrasjonsnerd som meg selv, åpnet den en helt ny verden av muligheter!

 Jeg kunne nå bruke Microsoft Power BI til å følge opp teamet mitt, bore ned i dataene, og fra en dag til en annen kunne jeg jobbe på en helt ny datadrevet, analytisk måte. Ved å bruke gratis og billige automatiserte prosesseringsverktøy, kunne jeg begynne å automatisere hva jeg ville!

Hvis du er interessert i å ta de neste trinnene når det gjelder automatisering, kan du sjekke ut videoene våre på YouTube. Kontakt oss gjerne for en live demo, eller hvis du bare har spørsmål eller kommentarer.