Demir Hajdarevic jobber som konsulent i Addovation

Demir Hajdarevic

Stilling ved Addovation : Søkekonsulent ved Stockholmskontoret siden april 2019. Han har spesialisert seg på produksjon og forsyningskjede.

Bakgrunn: Startet ved Addovation umiddelbart etter endt mastergrad i informasjonssystemer ved Uppsala universitet.

Jeg hadde nylig en prat med Demir Hajdarevic, som har jobbet på vårt Stockholm-kontor siden oppstarten i 2019. Jeg fikk stille ham et par spørsmål om hvordan det er å jobbe i Addovation.

Sigrid Marie Saastad er markedssjef i Addovation

Av Sigrid Marie Saastad

Markedssjef, Addovation

Så Demir, hva er din rolle i Addovation?

Jeg ser på meg selv som en problemløser, og jeg hjelper kundene våre å komme over ERP-hindringene og utnytte systemet mest. Som applikasjonskonsulent jobber jeg tett med klienter for å analysere krav, designløsninger, implementere konfigurasjoner og testing. De siste kundene jeg har jobbet med er Samhall, Norden Machinery og Statnett.

Hvorfor Addovation?

Da jeg begynte i Addovation, hadde jeg ikke mye arbeidserfaring innen ERP-feltet, men det som virkelig interesserte meg i denne stillingen, var min interesse for å vite hvordan et slikt system kan support de viktigste forretningsprosessene i et selskap, spesielt selskaper innen produksjonsindustrien. Da jeg begynte å jobbe på Stockholm-kontoret, ble det nylig åpnet, og jeg syntes det var veldig spennende å se hvordan du kan forgrene en bedrift. Faktisk flytter vi i disse dager inn på et nytt kontor her i Stockholm, så nå har vi plass til nye kolleger og videre vekst!

Hva får deg til å krysse av?

Jeg elsker følelsen av å gjøre noe veldig bra. Det er veldig tilfredsstillende å hjelpe kundene og tilføre verdi til investeringene. Det er spesielt gledelig når jeg kan løse et problem som har forårsaket kunden mye smerte over lengre tid.

Hva er det beste med å jobbe i Addovation?

Selv om jeg ikke har jobbet for så mange selskaper, føler jeg at Addovation-kulturen er veldig spesiell. Kombinasjonen av kompetanse, vennlighet og vilje til å gjøre gode ting for kundene våre er veldig inspirerende for meg. Det får meg til å gjøre mitt beste, og det får meg til å lære og vokse. Jeg anbefaler virkelig å begynne på Addovation hvis du er en problemløser, som å bli utfordret og elsker å lære nye ting hver dag.

Takk til Demir for en veldig inspirerende prat!

Vil du vite mer om Addovation, ledige stillinger eller følge oss på sosiale medier?

Følg oss på LinkedIn

Følg oss på Facebook