Anna-Carin Abrahamsson

Stilling i Addovation : Senior NetSuite Konsulent

Spesialitetsområde: NetSuite : Prosjekter, CRM, Innkjøp, Salg, Produksjon, Inventar.

Bakgrunn: Prosjektleder i Tieto Evry, Application Manager i Swegon AB. Hun er sertifisert NetSuite konsulent, og har erfaring med JD Edwards, Movex M3 og Jeeves.

Addovation er et av Skandinavias største konsulentselskaper som jobber med ERP. Vi tilbyr rådgivning, implementeringer, oppgraderinger, integrasjoner, tillegg og hosting. Vi vil gjerne introdusere deg for en av våre seniorer NetSuite Konsulenter, Anna-Carin Abrahamsson, som ble med i vår NetSuite lag i Jönköping i 2020.

Sigrid Marie Saastad er Addovations markedssjef i Norge.

Av Sigrid Marie Saastad

Markedssjef, Addovation

Hva gjør du på Addovation? 

Jeg jobber hovedsakelig med NetSuite gjennomføringsprosjekter og support . Jeg jobber med forsikringsselskaper, produksjonsselskaper, spillselskaper, hoteller osv. De har alle ulike behov og forretningsprosesser, og det blir aldri kjedelig da jeg jobber med ulike deler av systemet. Være en NetSuite konsulent er veldig variert og spennende.

Hva synes du er kulest med NetSuite ?

Jeg har erfaring med å jobbe med mange forskjellige ERP-systemer . Det jeg virkelig elsker med NetSuite er at den inneholder verktøy som SuiteFlow og SuiteBuilder, som gjør det mulig for konsulenter og systemadministratorer å finpusse og tilpasse forretningsprosesser og brukergrensesnitt. Faktisk, ved å bruke disse verktøyene, NetSuite kan implementeres på 3 til 6 måneder, noe som er raskt når det gjelder ERP-implementeringer . Som NetSuite er et skybasert system, vil du alltid være på siste versjon av systemet, noe som betyr at kundene slipper å gå gjennom kjedelige oppgraderingsprosjekter.  

Hvordan lærte du mutterne og boltene til NetSuite ?

Jeg har jobbet med ERP i mange år og flere ERP-systemer. NetSuite er mitt fjerde system, og jeg tror erfaring er en av de beste måtene å lære et system på. Det skader imidlertid ikke å gå gjennom et sertifiseringsprogram nå og da for å holde deg oppdatert og få det kvalitetsstempelet på CV-en din. Jeg har vært heldig som har gått gjennom to NetSuite sertifiseringsprogrammer, og jeg er stolt over å si at jeg bestod begge. 

Hvorfor er ERP viktig? 

Det er et stort spørsmål! Men hvis jeg skulle oppsummere det, vil jeg si at ERP-systemer er ypperlige for å effektivisere forretningsprosesser og øke effektiviteten. ERP-systemer kan skreddersys for å passe bedriftens prosesser og effektivisere dem, spare tid og kostnader og muliggjøre vekst. 

Vel, den viktigste ERP-trenden dette tiåret må være å flytte ERP-systemer til skyen. Hvis du bruker NetSuite som er skybasert, vil du få flere fordeler som raske og smertefrie oppgraderinger, lavere drifts- og skaleringskostnader, økt sikkerhet og forebygging av datatap, og forbedret tilgjengelighet, for å nevne noen!

Hva liker du å gjøre ved siden av jobben?

Jeg har mange interesser som å lese og trene, men en av mine favoritt ting å gjøre er å reise. Faktisk har mannen min og jeg en campingvogn som er en fin måte å oppleve nye destinasjoner på. I fjor sommer kjørte vi til Nordkapp, som var kjempefint. Neste sommer kan vi til og med dra helt ned til Italia hvis jeg får mannen min med på ideen. 

Takk, Anna-Carin, for en fascinerende prat! 

Vil du lære mer?

Hos Addovation brenner vi for å levere verdi og vi har et genuint engasjement for våre kunder og deres virksomhet. Hvis du vil vite mer om vår NetSuite tjenester, ikke nøl med å kontakte oss!

Kontakt oss